Behov

Kundene som er i nyetablering av egen bolig. Trenger nytt hus.

Beskrivelse

Søknader til kommune og vi samarbeider med kunden fra start til slutt. Murerarbeid har de selv skaffet ett firma som er i familie – Haugen Murermestere.

Bunnsviller og bjelkelag er utført av Tømrermester Ronny Hansen (Se Bildene). Reisverk og innsetting av nye vinduer, dører og vegger og takstoler og følger nye forskriftene for nybygg med ventilasjon og isolasjon. Innvendig gips av tak og vegger og utforming av gode løsninger ifølge plantegninger og med profilert listverk.

Viktig med produktopplysninger underveis i samhold med kunden slik at kunden ikke skal angre på valg av materialer. Oppsett av kjøkken, og behjelpelig med maler og andre eksterne aktører som rørleggere og blikkenslagere som utfører det som trengs av sine tjenester.

Effekt/ Resultat

Kunden har fått ett hjem som både er nytt og bra, med plass til familieforøkelse og fremtidig muligheter til og omgjøring hvis ting skal endre seg. De har ett godt isolert hus og med god ventilasjon etter de nye forskriftene som er i dag. De er fornøyd med jobben og har tatt kontakt flere ganger da de har tatt noen rom i etterkant av selve husbyggingen og innredet. De er fornøyde med løsningene i huset.