Ønsker du et nytt hus, og lurer på hvordan du skal få dette til og hvilke løsninger du kan ha?

Tømrermester Ronny Hansen sørger for å levere kvalitet og gode løsninger i hele byggeprosessen. Vi er behjelpelige med søknad og byggesaksmeldinger. Vi har over tid utviklet et nært og fast samarbeid med seriøse lokale firmaer når det gjelder graving, blikkenslager, rørlegger og elektrikere som gjør oss til en god totalentreprenør i vårt marked Halden – Østfold.

Du som kunde skal være trygg på at du får det du ønsker av produkter og gode løsninger. Til slutt skal du nyte ditt nye hus og ha det godt i mange år fremover. Vi vil at du som kunde skal være 100% fornøyd, og er det noe du lurer på om nybygg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Vi gir dere ett prisoverslag og finner en løsning som passer for deg.

Skal du bygge hus?

Å bygge hus er en tjeneste vi tilbyr våre kunder. Vi har lang erfaring med å bygge. Andre tjenester som er relatert til husbygging er takomlegging og rehabilitering av både hus og hytter.

Har du behov for å endre på et hus med tilbygg, overbygg, heving av tak eller endring av plandeling innvendig, så endrer vi det i henhold til dine spesielle behov og ønsker. Ønsker du å bygge et hus med spesiell karakter kan vi hjelpe deg med dette.

Tømrermester Ronny Hansen ble beæret på grunn av sine tre Byggepris nominasjoner i 2016. Bildet ovenfor viser en av de nominasjonene. Flere andre aktører var også med i nominasjonen.

Nybygg referanseprosjekter